Κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων σε WordPress

Χρησιμοποιούμε το WordPress, την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα διαχείρισης
περιεχομένου και οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι ευχάριστες προς το χρήστη και εύχρηστες για εσάς.

Πλεονεκτήματα κατασκευής εταιρικής ιστοσελίδας WordPress

Απλό στη χρήση

Το WordPress είναι μία απλή και εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για ιστοσελίδες. Αυτό, πρακτικά, για εσάς σημαίνει ότι θα μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας, χωρίς να χρειάζεστε γνώσεις προγραμματισμού και να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο που θέλετε να προβάλλετε χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα το κάνετε να φαίνεται. Θα μπορείτε, δηλαδή, να προσθέτετε κείμενο, φωτογραφίες και άλλα στοιχεία, εύκολα και γρήγορα.

 

Απεριόριστες δυνατότητες στην παραμετροποίηση

Παρότι το WordPress είναι μια πολύ διαδεδομένη πλατφόρμα, εμείς προσαρμόζουμε τις απεριόριστες δυνατότητες που μας παρέχει, για να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και κυρίως, στις ανάγκες των πελατών σας. Μια ιστοσελίδα που θα είναι τόσο μοναδική όσο και το περιεχόμενο που θέλετε να παρουσιάσετε.

Εύκολο WordPress SEO

Το WordPress, λόγω ακριβώς της διαδεδομένης χρήσης του, είναι ήδη φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Εμείς, με τα κατάλληλα πρόσθετα (plugins) αλλά και με την εμπειρία μας ενισχύουμε τη φιλικότητα αυτή και χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους τίτλους, τις περιγραφές και τις λέξεις-κλειδιά που αφορούν τη δική σας επιχείρηση. Μια ιστοσελίδα seo friendly για εμάς είναι κάτι δεδομένο και όχι μία πρόσθετη υπηρεσία.

Ασφάλεια και γρήγορες ενημερώσεις

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του WordPress είναι οι συχνές και σχεδόν αυτόματες ενημερώσεις στον πυρήνα του κώδικά του καθώς και στα πρόσθετά του (plugins). Οι ενημερώσεις αυτές προσφέρουν ασφάλεια, ένα στοιχείο πολύ σημαντικό για την ιστοσελίδα σας. Επίσης, σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες CMS, στο WordPress οι ενημερώσεις γίνονται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.